Üdvözöljük a Twinsport Kft. honlapján.

Körfuvar

.
Rendszerint a feladó áruját (alapanyag, félkész,készterméket) a megbízó kérésére a címzetthez továbbítjuk és ugyanattól a címzettől a visszaküldött, megjavított, vagy félkész-kész termékké alakított árut az eredeti feladóhoz visszaszállítjuk. Azonnali vagy 24 órás idő intervallumban értelmezzük a körfuvart.

Ez a fuvarozási forma lehetővé teszi, hogy a megbízó:
- a legrövidebb idő alatt visszakapja garanciálisan kijavított termékét,
- a beszállító, üzleti partnerének a gyártáshoz JIT(éppen időben) rendelkezésre bocsássa az alapanyagot vagy félkész terméket, mely adott esetben késztermékként visszakerül hozzá a legrövidebb időn belül,
- az outsourcing (kiszervezett termelési folyamatát) időveszteség nélkül tudja illeszteni a saját termelési láncolatába, programozni a kiszervezett részfeladatokat a gyártási sor, soron következő műveletéhez,

További előnyök:
- a gyors fuvarozás érdekében a körfuvarra komplett autót állítunk az Ön szolgálatába, amelynek km arányos díja kedvezőbb, mint a komplett fuvar km díja.
- lehet eseti valamint hosszútávú kapcsolat része, a fuvarozandó áru jellegétől függően.

Küldetésünk:


Célunk partnereinkkel hosszú távú megbízhatóságra és elégedettségre épülő partneri kapcsolatot kialakítani, integrálódni partnereink üzleti folyamatához, mely mindkét fél számára az üzleti siker záloga.

Mottó:


A siker titka, hogy a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálod.
/ John Davison Rockefeller /
Fejlesztés alatt!
| HTML5 | Érvényes CSS! (CSS level 3) |
| web: Csizek Anikó